grote politieoefening

Wauw, en toen kwam er een aanvraag binnen of er binnen onze vereniging mensen waren die het aandurfden om in een grote politie oefening mee te spelen......en uiteraard......die zijn er!!
 
De acteurs heten niet voor niks " acteurs" dus heel veel rollen zijn door onze leden heel goed in te vullen en nee, dit hoeft niet altijd met wonden of andere letsels. Ook het acteren zit bij ons " hoog in het vaandel" dus we durven bijna elke uitdaging aan te gaan, zo ook deze.
 
De opzet van deze oefening was om de politie te trainen met diverse speciale eenheden om een mogelijke aanslag/aanval snel onder controle te brengen. Zo liepen er dus diverse acteurs rond (ook van de politie) gewapend met (oefen) bomgordels, (oefen)handgranaten en oefen pistolen.
 
Een hoop geknal en geschreeuw ging uiteraard gepaard bij deze scenario's, veel winkelend publiek keek geschrokken rond, maar gelukkig stonden er overal borden dat dit een oefening betrof.
 
Een hoop actie en adrenaline gehalte deze middag in het centrum van Hengelo! Op de foto's in het foto album kunt u een impressie krijgen hoe het er die middag aan toe ging. Neem van mij aan, het was een GEWELDIGE oefening!!
 
 
 
  Afbeelding invoegen            Afbeelding invoegen                Afbeelding invoegen