Hartelijk welkom op de site van LOTUSkring “de Boortoren” uit Hengelo(OV).

De kring bestaat uit een grote groep enthousiaste, gedreven, geschoolde, maar vooral talentvolle acteurs die getraind zijn om als slachtoffer te assisteren bij oefeningen voor EHBO, BHV, ongeval training, oefeningen met brandweer, politie, ambulance diensten, defensie etc.

In overleg kunnen we bijna altijd voldoen aan iedere (speciale) inzet, verwonding en rollenspel die u zich maar kunt bedenken.

Op de site kunt u terug vinden welke (grote) inzetten we onder andere al gespeeld hebben. Ook spelen we vaak bij bedrijven (bhv/ehbo/ontruiming) trainingen, echter is daar vaak geen beeldmateriaal van. De foto’s die u op onze website vindt heeft een ieder toestemming gegeven om deze te publiceren.


Neemt u ook vooral eens de moeite op onze facebookpagina te kijken, met zeer recente updates van oefeningen, inzetten en ander belangrijk nieuws! Facebook : LOTUS In Hengelo

We wensen u veel leesplezier op onze site, en mocht u vragen of interesse hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Email: pr@lotuskringboortoren.nl

wij zullen zo spoedig mogelijk op uw mail reageren.